Informationspaket

Det är alltid lättare att fatta ett beslut om man har tillräckligt med information att gå efter, därför är ni mer än välkomna att beställa hem ett informationspaket.

  • Informationsbrev till kontaktpersonen
  • Säljkatalog
  • Ett pastapaket som provsmak

Denna information är perfekt att dela med övriga föräldrar i klassen så att ni kan bestämma om ni ska påbörja en försäljning tillsammans för att öka klasskassan.

Fyll i formuläret och få hem paketet inom ett par dagar

Ni fyller i formuläret nedan och får hem ert infopaket inom några dagar. Observera att den som fyller i måste vara minst 18 år gammal. Om ni redan har bestämt er, föreslår vi att ni fyller i det antal säljkataloger ni behöver så kommer ni igång snabbare med er försäljning.

Tvekar ni och vill kika och kanske jämföra med andra företag som erbjuder liknande tjänster, be då bara om en eller två säljkataloger att kika i. Bestämmer ni er sedan för att sälja, återkommer ni bara till oss via mejl så skickar vi de antal kataloger ni behöver.

Ring oss eller skicka oss ett mail om det är något ni undrar över. Ni kan fylla i era kontaktuppgifter här intill i vårt kontaktformulär. Då återkommer vi så snart som vi bara kan.