Om oss

Välkommen till Pasta Point! Vi som arbetar här har en passion att hjälpa barn och ungdomar att på enklaste sätt kunna tjäna pengar till klassen eller idrottsföreningen.

Att åka iväg och ha roligt tillsammans är en aktivitet som förutsätter att alla är villiga att tjäna ihop pengar och bidra efter kraft och förmåga. Det är givande att genom försäljning sätta upp ett gemensamt mål att sträva mot.

Det stärker lagandan och hjälper barn och unga att få möjlighet att lära sig att ta ansvar och visa handlingskraft. Det ska inte vara en förälders plånbok som ska avgöra om man som barn ska kunna följa med och ha roligt.

Det är som klass, lag eller förening man tillsammans tjänar ihop pengarna. Ställ rimliga krav på varandra och gör försäljning till en gruppstärkande övning. Har ni några frågor kan ni gärna mejla mig som har grundat Pasta Point, Elisabeth Engvall Younsi, och fråga det ni undrar över. Jag finns bara ett klick bort.

Beställ hem ert informationspaket nu

Vi har ett noga utvalt sortiment av goda produkter som blir en fin produkt att sälja till grannar, bekanta eller kolleger. Som förälder kan du också passa på och bunkra upp med pasta inför svårare tider. Vinsten som alla får när barnen eller ungdomarna säljer våra produkter är bra: 19 kronor i vinst per såld pastaprodukt så beställ ert säljmaterial på en gång och börja er försäljning så snart ni bara kan.

Finns det något enklare sätt att tjäna pengar till klassen på? Säkerligen finns det många bra sätt, men detta är i alla fall ett smidigt och bra sätt som hjälper er att tjäna pengar till klassen eller till laget. Ta kontakt så får ni veta mer!